Wat is onze tuin mooi nu. Alles volop met eetbare bloemen en kruiden. De kruiden schieten als vuurpijlen de lucht in: zoveel geuren en smaaksensaties.  Van het weekend de tuin wat bijgewerkt,  de (bos)aardbeien wat vrijmaken. Maar we laten het vooral ze gang gaan!
Het was met het mooie weer een hele drukke week! Voor mij een reden om soep als gerecht van de week te kiezen! Deze keer een Voorjaarsminestronesoep met Emmer schelpenpasta van @Landgoud. Emmer is een oergraan, dat door de familie Havenga in Kleine Huisjes (vlakbij Pieterburen) aan de rand van het Werelderfgoed  op biologische wijze  wordt verbouwd (zie: www.landgoud.nl).
In de soep: biologische lenteuitjes, knoflook, spinazie, snijbiet (@timpelsteed), erwten en kippenbouillon (@eikemaheert)  met kruiden uit eigen tuin (kervel, grote tijm, oregano, munt en citroentijm). Per liter € 8,95

Deel dit op: