Afgelopen weekend in Italiaanse sferen in het voedselbos van ons Egypte. De Duindoornoogst samen met  onze familie is in volle gang. Strohoedjes, laarzen, manden, knipscharen, praten over eten, wijn drinken lekker en goed eten, zweten, sjouwen en snoepen van de vruchtbomen. Genieten van de nazomer! Eten verbroederd. Wij zagen de duindoorn hangen, maar Jantje zag weer pruimen hangen.

De week een vegetarische maaltijd en één met vlees.
Speltpasta met bloemkoolpuré met kaas en gedroogde pruimen en duindoorn (400 gram): € 9.95
SpeltPasta met bloemkoolpuré met kaas gedroogde pruimen en duindoorn en Rundvleesstoof  (400 gram):   €  12.95

Rundvleesstoof is met wortel, ui, worcestersaus en grove mosterd.

Leveranciers: voedselbos Egypte en eigen erf, Timpelsteed, Waddendelicatessen en Landgoud.
Recept vanuit KOOKBOEK ‘LIEVER LOKAAL` van Annette van Ruitenburg.

Deel dit op: